Een moment geduld aub.
Home / Powerslide Phuzion kids galaxy boy 37-40
Brands like Powerslide., Luigino, K2 & Rollerblade can be found here
Powerslide Phuzion kids galaxy boy 37-40
Powerslide Phuzion kids galaxy boy 37-40
Powerslide Phuzion kids galaxy boy 37-40

Powerslide Phuzion kids galaxy boy 37-40


Article id
4040333509937
Stock:
0
Temporarily not available, inquire for availability

Description

PS Alpha jr. composite
De Alpha shell is ontworpen met gewicht en steun in het achterhoofd. Het is gemaakt van een speciale composietverbinding die stijf is dankzij de 10% glasvezel, die in het materiaal gemengd was terwijl het nog licht was. Wij hebben de shell aangepast om het nog sterker en ondersteunend te maken.De cuff is ook ontworpen met gewicht en steun in het achterhoofd. Het is gemaakt van een speciale samengestelde verbinding die stijf is dankzij de 10% glasvezel, die in het materiaal gemengd was. Dit maakt deze cuff bijzonder sterk en ondersteunend.
Aluminum stamped
Het 3 wiel frame van de Phuzion Galaxy kids skate is gemaakt van een tweedelige constructie, twee gescheiden aluminium gestempelde zijwanden, verbonden met een sterk en solide montageblok. Het frame is gemaakt van vliegtuig 6061 aluminium om sterk maar lichtgewicht te zijn. Het is ontworpen om super laag met een laag zwaartepunt te zijn. De grootte van het frame groeit met de schoenmaten die wij aanbieden om de kinderen de best mogelijke opstelling te geven voor makkelijke afhandeling. Het frame ziet er niet alleen goed uit maar biedt ook een goede stijfheid dankzij extra interne versterkingen. Het frame maakt gebruik van 8mm assen.
PS Infinity 82A,29-32 80mm / 33-36 84mm / 37-40 90mm
De wielen groeien met de schoenmaat zoals het frame doet. Phuzion Galaxy kids schaatsen zijn uitgerust met 3x80mm, 3x84mm of 3x90mm wielen met een sterke en unieke 6-spaaks X-type kern, perfecte vorm en straal voor een uitstekende push en stride. De dikke laag PU over de kern neemt de schokken weg en trillingen van de wegen. Langdurige en hoge rebound urethaan maakt deze wielen een goede keuze voor snel en makkelijk cruising.
Wicked freespin ABEC 7
WICKED (WCD) is een nieuw high end lager merk gespecialiseerd in allerlei rollsport. WCD is gemaakt van de beste beschikbare grondstoffen en is gemaakt van hoge kwaliteit om een snelle en soepele rit te garanderen, maar ook een lange levensduur. WCD ABEC 7 Freespin lagers hebben een zeer goede en soepele spin. Het lager bevat 7 chroomstaalballen en een lichtgewicht maar bestendige nylon kooi. Eén kant is bedekt met een non-contactrubber gecoat RZ schild. Voor deze high end bearing wordt een synthetische olie uit Japan gebruikt. Voor meer informatie bekijk de Wicked website onder: www.wicked-hardware.com

 

Delivery information

Orders above the € 50,- will be shipped for free within the Netherlands

The delivery options available for shipping this product along with the contents of your basket are:

 • Pick up (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Netherlands) => Free
 • Registered:
  -EUR 1 => € 21,65
  -EUR 2 => € 26,65
  -EUR 3 => € 27,95
  -WORLD => € 35,95

The above prices are for packages up to 5kg. It may happen that we can send your ordered products in a cheaper way. Should this be the case, we will first contact you. After an agreement, we will refund the excess amount back to your account. If you want more information about the shipment you can go to the English version of PostNL. On this website you can find how long it will take before your parcel arrives.

If you want to track your parcel ask us for your exclusive Track & Trace code. You can follow your parcel on PostNL

Return information

You can return items within 14 days. The 14 days are counted from the day of delivery, unless otherwise stated in the presentation of the article. Unused, unwanted items will be refunded to the customer minus shipping. Pay attention to the following for returning your bought article:

 • Always return the article in the original packing
 • Cards and labels may not be removed
 • We cant accept articles which have been worn, used, damaged or any other way they dont fulfil to our guidelines as they have been send back
 • Always add the return form, with the completed reason of return

If the above conditions aren't fullfilled your purchase wil be official, and we won't give you a refund and send your goods back to you.

Detailed information on returning can be found in our return form. This is also included with your parcel.