Een moment geduld aub.
Home / Rollerblade Microblade blue/orange 36-40
Brands like Powerslide., Luigino, K2 & Rollerblade can be found here

Rollerblade Microblade blue/orange 36-40


ProductQty
Rollerblade Microblade blue/orange 36-40
€ 119,95Art# 8050459729450
 
Stock: >5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Rollerblade Microblade blue/orange 36-40

Rollerblade maakt de best instelbare inline skates voor kinderen. De Rollerblade Microblade skates zijn verstelbaar in 4 volledige maten en hebben een eenvoudig te gebruiken verstelsysteem dat werkt met een druk op de knop. De Microblade-structuur biedt goede ondersteuning en helpt de stabiliteit, het evenwicht en de controle te verbeteren. De modellen werden opnieuw ontworpen met speciaal ontworpen mesh op de schoenen voor comfort en ademend vermogen. Dankzij de dubbele opstelling van de frames kunnen skaters naar een 3WD-opstelling door grotere wielen te kopen. Junior Fit-voeringen maken de Microblade zeer comfortabel en de wiel en frame combinatie is perfect voor kinderen om te beginnen met de juiste snelheid. Het eenvoudige sluitsysteem zorgt voor een veilige pasvorm en is gemakkelijk aan- en uittrekken. Deze skates geven kinderen positieve eerste ervaring op inline skates en dit vergroot de kans dat kinderen blijven schaatsen, actief blijven en hun vaardigheden verbeteren terwijl ze plezier maken. De skate is voorzien van een remblok.

KENMERKEN:
BESTE KIDS INLINE SKATE VOOR ELK NIVEAU. De Rollerblade Microblade is de beste skate voor kinderen die net zijn begonnen en is geweldig voor kinderen die een oudere skate hebben en op zoek zijn naar een inline skate van betere kwaliteit.
KINDERVERSTELLING IN 4 MATEN. De Microblade-schaal is slank en gestroomlijnd, hierdoor passen de voeten goed in de schoen zodat elke slag is geoptimaliseerd voor schaatsen met de juiste balans, controle en betere ondersteuning.
COMFORT KIDS LOVE met superieure vulling. De Junior Fit voering maakt deze skate zo comfortabel dat kinderen ze niet willen uittrekken. De mesh creëert een sokachtige pasvorm met extra ademend vermogen.
DUURZAAM GEINTEGREERD FRAME is onderdeel van de skate. Kinderen staan niet te hoog op het frame, dit zorgt voor een lager zwaartepunt. Het beschikt ook over een 3WD-montagesysteem voor het upgraden naar een 3x80 mm wielset.
ROLLERBLADE PRESTATIESWIELEN 72 mm/80A wielen zijn gecombineerd met SG3 lagers voor een duurzame, soepele rol met de juiste snelheid om het inline skaten een beetje veiliger, maar toch spannend te houden.
 

Delivery information

Orders above the € 50,- will be shipped for free within the Netherlands

The delivery options available for shipping this product along with the contents of your basket are:

 • Pick up (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Netherlands) => Free
 • Registered:
  -EUR 1 => € 21,65
  -EUR 2 => € 26,65
  -EUR 3 => € 27,95
  -WORLD => € 35,95

The above prices are for packages up to 5kg. It may happen that we can send your ordered products in a cheaper way. Should this be the case, we will first contact you. After an agreement, we will refund the excess amount back to your account. If you want more information about the shipment you can go to the English version of PostNL. On this website you can find how long it will take before your parcel arrives.

If you want to track your parcel ask us for your exclusive Track & Trace code. You can follow your parcel on PostNL

Return information

You can return items within 14 days. The 14 days are counted from the day of delivery, unless otherwise stated in the presentation of the article. Unused, unwanted items will be refunded to the customer minus shipping. Pay attention to the following for returning your bought article:

 • Always return the article in the original packing
 • Cards and labels may not be removed
 • We cant accept articles which have been worn, used, damaged or any other way they dont fulfil to our guidelines as they have been send back
 • Always add the return form, with the completed reason of return

If the above conditions aren't fullfilled your purchase wil be official, and we won't give you a refund and send your goods back to you.

Detailed information on returning can be found in our return form. This is also included with your parcel.