Een moment geduld aub.

Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en de nieuwste artikelen.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden
Nieuwe skates op voorraad en maandaanbieding april 2019
Klantenservice
Hier vind je de nieuwsbrief van april 2019 met nieuwe skates, skeelers, helmen en mooie racesuits.

In de agenda staan de data voor de Jan van der Hoorn Inline Skate Jeugdcompetitie. Lees verder om in te schrijven.
Ard en Keessie bokaal 23 maart
Klantenservice
Na het succesverhaal van vorig jaar, staat dit jaar weer een nieuwe editie van de Ard en Keessie Bokaal voor de deur. Voor alle nieuwe deelnemers dé kans om jezelf te vergelijken met de legendes van vroeger, en voor de deelnemers van vorig jaar een uitdaging om jezelf te verbeteren.

Pak je wollen schaatstrui en je oude schaatsmuts uit de kast en doe mee!
Natuurijs en Weissensee voorbereiding en tips
Uitleg
Schaatsen op natuurijs blijft voor de Nederlandse schaatser aantrekkelijk en daarom vertrekken vele schaatsers naar de Weissensee voor de Alternatieve Elfstedentocht in januari.

Hoe bereid je je voor op het schaatsen op natuurijs? De data van de tochten op de Weissensee zijn van tevoren bekend en dat betekent dat je je trainingen daarop kun aanpassen. Het natuurijs in Nederland daarentegen komt onverwacht en daarom is het aan te raden om wekelijks naar de ijsbaan te gaan om daar te trainen. Je kunt je aansluiten bij een schaatsvereniging, daar wordt gezorgd voor een trainer die jou tips en aanwijzingen geeft om je techniek en conditie te verbeteren.

In onze winkel werken ervaren schaatsers en ex-topschaatsers. Hun tips voor het schaatsen op natuurijs hebben we verzameld en hieronder op een rij gezet:
Slijpen doe je zo!
Uitleg
Onze slijpinstructuur Ben laat je in deze video zien hoe je vakkundig je schaatsen slijpt.
5 Slijpcursusavonden in november 2018
Klantenservice
Net na de start van het schaatsseizoen organiseren we 5 slijpcursusavonden.

We beginnen met een inleidend verhaal over het slijpen en over de benodigde materialen. Daarna starten we met de praktijk. Je kunt met je eigen of onze slijpspullen je schaatsen slijpen, waarbij wij aanwijzingen en tips geven.
Het seizoen begint!
Klantenservice
Het seizoen begint! Ben je niets vergeten? Bij ons kun je terecht voor schaatshelmen en snijvaste kleding en handschoenen, dat is verplicht bij marathonwedstrijden en wordt sterk geadviseerd bij trainingen.
NIEUW! Polar VANTAGE
Nieuws
Train slimmer, verleg je grenzen en ontdek de winnaar in jezelf!

Polar komt met een nieuwe geavanceerde multisporthorloge, de VANTAGE. Er zijn twee modellen, de VANTAGE M en het met meer functies uitgebreide model: de VANTAGE V.
Niewsbrief September
Nieuws
In de maand september is het weer tijd om aan het schaatsseizoen te denken en de voorbereidingen te treffen. Daarom krijg je deze maand bij aanschaf van een paar nieuwe schaatsen een multiband (buff) cadeau. Handig om te gebruiken als muts, sjaal of bandana.
Nieuwsbrief juli 2018
Nieuws
Deze maand in de nieuwsbrief: een gratis paar skate sokken bij aanschaf van skates met hoge schoen.

Verder in deze nieuwsbrief: het allernieuwste onderstel van Viking is gearriveerd: de ICON: een geweldig stuurbare en stabiele schaats van onovertroffen kaliber. Een iconische wedstrijdschaats, sneller, nóg beter gemaakt én met de lichtste constructie binnen de Viking line-up.

De Orca wetsuit: een interessante korting en op onze website een video over het snel en eenvoudig aan- en uittrekken van een Orca wetsuit.
Orca Wetsuits - demonstratie en uitleg
Uitleg
Orca Wetsuits

Voor wetsuits, trisuits en accessoires van Orca bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven u een advies op maat voor de juiste wetsuit. In de video leggen we uit én demonstreren we hoe je de wetsuit het beste aan kunt trekken.

Archief