Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en de nieuwste artikelen.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden
5 Slijpcursusavonden in november 2018
Klantenservice
Net na de start van het schaatsseizoen organiseren we 5 slijpcursusavonden.

We beginnen met een inleidend verhaal over het slijpen en over de benodigde materialen. Daarna starten we met de praktijk. Je kunt met je eigen of onze slijpspullen je schaatsen slijpen, waarbij wij aanwijzingen en tips geven.
Het seizoen begint!
Klantenservice
Het seizoen begint! Ben je niets vergeten? Bij ons kun je terecht voor schaatshelmen en snijvaste kleding en handschoenen, dat is verplicht bij marathonwedstrijden en wordt sterk geadviseerd bij trainingen.
NIEUW! Polar VANTAGE
Nieuws
Train slimmer, verleg je grenzen en ontdek de winnaar in jezelf!

Polar komt met een nieuwe geavanceerde multisporthorloge, de VANTAGE. Er zijn twee modellen, de VANTAGE M en het met meer functies uitgebreide model: de VANTAGE V.
Niewsbrief September
Nieuws
In de maand september is het weer tijd om aan het schaatsseizoen te denken en de voorbereidingen te treffen. Daarom krijg je deze maand bij aanschaf van een paar nieuwe schaatsen een multiband (buff) cadeau. Handig om te gebruiken als muts, sjaal of bandana.
Nieuwsbrief juli 2018
Nieuws
Deze maand in de nieuwsbrief: een gratis paar skate sokken bij aanschaf van skates met hoge schoen.

Verder in deze nieuwsbrief: het allernieuwste onderstel van Viking is gearriveerd: de ICON: een geweldig stuurbare en stabiele schaats van onovertroffen kaliber. Een iconische wedstrijdschaats, sneller, nóg beter gemaakt én met de lichtste constructie binnen de Viking line-up.

De Orca wetsuit: een interessante korting en op onze website een video over het snel en eenvoudig aan- en uittrekken van een Orca wetsuit.
Orca Wetsuits - demonstratie en uitleg
Uitleg
Orca Wetsuits

Voor wetsuits, trisuits en accessoires van Orca bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven u een advies op maat voor de juiste wetsuit. In de video leggen we uit én demonstreren we hoe je de wetsuit het beste aan kunt trekken.
Welke skatewielen?
Uitleg
Welke wielen kies je?

De wielen zijn een heel belangrijk onderdeel van de skates. Hiermee maak je contact met het wegdek. Je wielen bepalen mede je snelheid, grip en wendbaarheid tijdens het skaten.

Skatewielen hebben bepaalde eigenschappen en jij kiest wat jij belangrijk vindt. Rijd je toertochten, wedstrijden of skate je voor de fun? Dit is bepalend voor de keuze van je wielen.

.
10% korting gehele collectie zonnebrillen
Nieuws
Deze maand in de nieuwsbrief: 10% korting op onze collectie zonnebrillen in de hele maand juni 2018, gewijzigde data Jan van der Hoorn Skate Competitie en de uitslagen staan online.
Nieuwsbrief Mei
Nieuws
Het fiets- en inline skate seizoen is volop begonnen. We hebben een mooie aanbieding voor de wielerliefhebbers: stap op de racefiets in een nieuwe outfit en ontvang 20% korting op het onmisbare ondershirt.

Verder in deze nieuwsbrief: We verhuren de skate kar volop, maar er zijn nog mogelijkheden. Wil jij een keer skaten met je vereniging, school of feestje. Laat het ons weten en we checken de agenda op beschikbaarheid.

De Jan van der Hoorn Jeugd inline skate competitie gaat 14 mei van start. Heb jij je al opgegeven? Check de data van de wedstrijden onderin de nieuwsbrief.

Lees verder...
Sneak preview! Nieuwe Viking schoenen en onderstel
Nieuws
Viking Sneak Preview!

Viking komt de komende winter met 2 nieuwe schaatsschoenen en 1 nieuw onderstel.
.

Archief