Een moment geduld aub.

Schaatsen verhuur

Voor kinderen tot 16 jaar kunt u bij ons schaatsen huren. Dat is voor de groeiende voeten een ideale oplossing. Mocht het kind gedurende het seizoen uit de schaatsen groeien kunnen ze kosteloos worden omgeruild voor een grotere maat.

Wij verhuren diverse modellen klapschaatsen van 1 september tot 31 maart, dan heb je de beschikking over de schaatsen gedurende het schaatsseizoen. De schaatsen zijn geslepen, gerond en worden indien nodig met verwarmen passend gemaakt.

De schoenen kunnen worden gemonteerd met diverse modellen klapschaatsen. Daarbij wordt rekening gehouden met de schaatsvaardigheid van het kind.

Er is ook de mogelijkheid voor het huren van short track schaatsen. Hierbij wordt de huurperiode met de klant bepaald, omdat soms het short track seizoen verlengd wordt.

Dit seizoen kunnen er ook Viking Combi II schaatsen worden gehuurd.

Meer informatie via: info@janvanderhoorn.nl of kom langs voor advies.

Schaatsen Verhuur

Verhuur Langlaufschaatsen

Voor het toerschaatsen kun je bij ons een paar langlaufschaatsen huren. Heb je plannen om naar de Weissensee of Zweden te gaan? Of wil je een paar langlaufschaatsen gaan aanschaffen en wil je dit eerst proberen op de ijsbaan? Bij ons kun je terecht voor advies en verhuur van een paar langlaufschoenen en bijbehorende ijzers.

Wij verhuren geen langlaufschaatsen tijdens een natuurijsperiode.

Meer informatie via: info@janvanderhoorn.nl of kom langs voor advies.

Natuurijs Schaatsen